Summary in English

ABIK, ett personligt industriserviceföretag

Bemanning och Industriservice

Upplever ditt företag ibland störningar eller avvikelser i produktionen? ABIK kan hjälpa ditt företag att snabbt lösa akuta driftproblem. Vi kan också hjälpa dig i förebyggande syfte. Allt för effektivisera din verksamhet.

Vi på ABIK har behörighet och specialkunskaper inom en rad olika industriområden och har genom åren utfört betydande och varierande uppdrag för våra kunders räkning. Däribland service och underhåll, nedmontering och flytt av maskiner samt utveckling och effektivisering av kunders befintliga maskiner.

Industrisservice i förebyggande som akut syfte

Vi vill slå ett slag för förebyggande aktiviteter. Det skapar en trygghet som säkerställer en långvarig drift av ditt företags verksamhet. Du minskar därmed risken för att akuta störningar ska uppstå.

När akuta störningar i din produktion väl ändå uppstår är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Snabbt och effektivt ser vi till att din verksamhet fortgår och att kostnaderna och bekymren för dig som kund elimineras. Givetvis följer vi alltid de krav som ställs på oss avseende sekretess. Som kund hos ABIK kan du alltid lita på att du får den hjälp du behöver, alltid i rätt tid.

Har du frågor?

Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig så snabbt vi kan.

Till kontaktformuläret