Summary in English

ABIK, ett personligt bemanning- och industriserviceföretag

Bemanning och Industriservice

Henrik Andersson B Industrikonsult Sverige AB (ABIK) i Gislaved möjliggör för företag inom den tillverkande industrin och kommuner att bli effektivare i sina verksamheter. Vi tror på en lokal förankring och är främst verksamma i GGVV-regionen (Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo), men vi finns också i andra geografiska regioner som t.ex. Jönköping med omnejd.

Våra huvudsakliga affärsområden är:

  • Bemanning: Hyra eller rekrytera personal till industrin med rätt kompetens
  • Industriservice: Utveckling av industriföretag på olika nivåer

ABIK – En partner att lita på

ABIK startades så sent som augusti 2010 men har stor erfarenhet av bemanning och industriservice genom tidigare verksamheter. Företaget drivs av Henrik Andersson.

Bemanning och industriservice handlar mycket om rätt person och resurser i rätt tid. Genom alla år i branschen har vi införskaffat oss kännedom om industrin, dess behov och förutsättningar, för att kunna erbjuda våra kunder lösningar för deras problem. Det kan t.ex. vara att kapa arbetstoppar eller att fylla upp vid sjukdom. För att nämna två exempel.

Våra år i branschen har också inneburit att vi idag har ett såväl brett som djupt kvalificerat nätverk och därigenom tillgång till bästa tänkbara kompetens. Väljer du att anlita ABIK kan du vara säker på att hjälpen aldrig är långt borta. Med ett telefonsamtal löser vi dina akuta men också långvariga problem.

Har du frågor?

Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig så snabbt vi kan.

Till kontaktformuläret